English     Deutsch     Search
 

Ernst Mach赴奥地利博士后奖学金申报(截止日期2019年3月15日)


The Ernst Mach Grant - Eurasia-Pacific Uninet is aimed at postgraduates and postdocs from China and Mongolia who want to do a research project in Austria.


Target group: postgraduates pursuing a doctoral/PhD programme at one of EPU’s member institutions in China or Mongolia and post docs pursuing academic work at one of EPU’s member institutions in China or Mongolia.

Duration: 1 to 9 months

Age limit: 35 years

Closing date for applications: March 15th

For further information, please download Austrian Database for Scholarships and Research Grants – grants.at.pdf.


Ernst Mach - Eurasia Pacific Uninet奖学金旨在资助中国和蒙古国的博士研究生或博士后赴奥地利开展科研项目。


针对人群:

目前正在EPU在中国或蒙古国的成员机构攻读博士学位的研究生

目前正在EPU在中国或蒙古国的成员机构做博士后的学者

(注:同济大学是EPU的成员机构之一。)


资助期限:1至9个月


年龄限制:不超过35周岁


报名截止:2019年3月15日



更多关于该奖学金的信息和报名方式请见上方的PDF文件。


该活动系由外方学校进行规划、组织、运营并承担相关责任。同济大学负仅帮助外方学校对该信息进行发布,不对活动进程中的安全及其他问题承担责任。学生如有意愿参加,应自行向外方报名并核实活动的信息,依照外方的规定参加活动。活动期间如发生财产损失、意外伤害或其他相关问题的,依据学生与外方的约定及所在国法律进行处理,同济大学不承担任何因活动导致的责任。